Förlorad inloggning

Att göra hemsida är en helt ny erfarenhet för mig och det kan bli lite tokigt ibland. Jag har inte lyckats logga in. Jag har försökt framlänges och baklänges och  i alla möjliga varianter av lösen men nix. Till slut fick jag hjälp av min webleverantör, Web10. Eloge till er. Nu är jag igång igen och ber så mycket om ursäkt att jag inte hållit sidan uppdaterad.

I varje fall, fortsätter med färskfodret till flickorna och de mår ”Priima” som namnet antyder.  Nu har vi även varit och hälsat på en eventuell fästman för Freja, som ska förhoppningsvis löpa snart. Tycke uppstod och Freja ville så gärna ta med honom hem, så det lovat gott för framtiden.

En reaktion till “Förlorad inloggning

 1. Hey Paula
  Denne parring ser lovende ud, vil gerne vide mere
  Vi söker tik til vores opdræt.
  Se gerne min hemsida
  Kennel lapinkoira-koch.dk
  Med venlig hilsen Sanne marie Rømer koch

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *