Pojkarna har flyttat

Nu har alla fem pojkarna flyttat och kommit till sina nya familjer. Vi, både Freja som varit en fantastisk mamma och jag, önskar lycka till. Var och en av dessa har fått en jättefin familj och kommer att få ett rikt liv, det är jag helt övertygad om. Det har varit sorgligt att lämna ifrån sig dem, de är ju sådana personligheter var och en av dem, men samtidigt har det varit roligt att veta, att dessa familjer verkligen sett framemot att få sin pojke.

Det är en alldeles speciell upplevelse att föda upp en valp. Man följer honom från dag ett, först i valplådan, sedan de första stapplande stegen, ljuden, relationerna till de andra valparna och mammans omsorg. Tidigt visade de olika personlighetsdrag och det höll i sig och förstärktes under de veckorna de var här. Jag hade mer än gärna behållit en av dem, men då de alla var pojkar var det inte möjligt. Men jag hoppas att vi kan samlas till gemensamma träffar och följa varandra både genom fb och träffar i det verkliga livet.

Trots att uppfödningen varit en jobbig upplevelse har det också varit väldigt roligt. Det roliga har definitivt vägt över det jobbiga. Jag hade ju ett mål med valparna och nu återstår att se om jag lyckats. Hälsa och mentalitet har varit det viktigaste. De ska ju kunna leva i en familj med medlemmar i olika åldrar och de ska vara arbetsvilliga och med god hälsa. Jag följer dem med stort intresse och hoppas att deras familjer är generösa att berätta hur det går.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *