Valpfunderingar

Det är många potentiella valpköpare som hört av sig till mig. Problemet är att alla vill ha en valp i maj/juni och det går inte att beställa ett datum i förväg. Det blir som det blir och hundarna löper när de löper. Enligt mina beräkningar kommer det att finnas valpar färdiga att flytta ut tidigast juli/augusti här. Om jag hade en större uppfödning skulle det kanske gå, men i regel hakar tikarna på varandras löp och det blir även då kullar ungefär samtidigt för tikarna. Men jag håller er som fortfarande är intresserade informerade. Dräktigheten tar 2 månader och valparna måste vara 2 månader gamla innan de flyttar, så från parningsdatumet handlar det om 4 månader fram i tiden innan pälsklingarna får komma till sina nya hem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *