Parning igen

Jodå, nog är jag lite ledsen men som sagt tidigare har vi med levande varelser att göra. Jag tog hormonprov på Freja i veckan som gick bara för att vara säker på var hon låg i löpet. Allt var lugnt och vi bestämde oss att ta ett till prov nu idag, vilket vi gjorde. Det provet visade att hon hade med en liten marginal passerat höglöpet redan. Men skam den som ger sig. Vi for till Ecco och höll tummarna, men det som är för sent är det oavsett antalet tummar som hålls. Med lite överläggningar bestämde vi oss att ge dem en chans till i höst. Så ni som nu vill ha en valp efter dessa två får antingen vänta till nästa gång eller helt enkelt söka upp en annan uppfödare. Det kan bli så här ibland.

Det positiva är att det verkligen finns ett tycke mellan dessa två. Och att de var så fina tillsammans när de sprang runt och lekte. Bara matte fixar rätt dag så… Ha det gott därute och er som inte vill vänta, all lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *