Väntan är över

Sent på kvällen onsdagen den 6 november kom äntligen Frejas valpar, de som inte skulle ha kommit, de som inte fanns :-D. Det blev en svart pojke och två dominoflickor. Dagarna har varit snurriga, håller fortfarande på att försöka att landa i, att miraklet faktiskt har skett. Jag hör gnyende från valplådan. Ibland får jag en känsla av, att jag har en liten människobebbe i huset. De låter likadant. Men bara ibland. De är 4 dagar gamla nu och jag hör skällande från valplådan, små späda röster som skäller. Freja finns där ständigt och diar. Hon tar hand om dem och jag försöker efter bästa förmåga att ta hand om Freja utan att störa, finnas till hands när hon ber om det. När de små nu finns i valplådan, är det den bästa tiden och då förstår man, varför man gör detta. Det är värt allt besvär och alla kostnader, helt otroligt. Och ibland tänker jag, att dessa små liv kommer till sina familjer sedan och de kommer att berika människornas liv med bara sin existens. De har ett uppdrag. De är viktiga redan nu innan de hunnit öppna ögon och öron. Det finns de som väntar och längtar. Det är fantastiskt.

En reaktion till “Väntan är över

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *