Lille Bárru

Nu har flickorna hittat var sitt hem och det känns väldigt bra i ”mormorshjärta”. Men pojken Bárru är lös och ledig än så länge. Den här killen ligger väldigt varmt i mitt hjärta då han påminner så mycket om mamma Freja som valp. Han är så mild och go och jag får en känsla av att det är valpen Freja som kommit tillbaks till mig. Han ser ut som Freja, springer som Freja, beter sig som Freja. Om han hade varit en flicka hade han tveklöst blivit kvar här hos mig, för Freja är någonting alldeles extra i flappisväg. Nu hoppas jag på ett kärleksfullt hem till honom där man tar vara på hans vänlighet och inneboende lugn, glädje, mod och nyfikenhet. Mycket lovande hane även utseendemässigt, grov blir han. Han har jättestora tassar och bred bringa och mycket vacker huvud.

En reaktion till “Lille Bárru

  1. Hej! Vår familj innefattar en flappis och vi funderar mer och mer på en till, särskilt med tanke på att vår Gizmo snart fyller 10. Er fina kille verkar vara som vår, en känslig mjuk kille. Vi kommer gärna och hälsar på om det går bra i mellandagarna?
    Mvh Peter och Veronica m. familj
    0735-820848

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *