Golla

Nu är hon på sjunde veckan av sin dräktighet, lilla Golla. Allt har gått enligt skolboken. Hon mådde ordentligt illa på tredje veckan och sedan dess har hon vuxit. Hon ser ut som om hon svalt en fotboll som fastnat i mitten av kroppen. Hon mår bra och ser ut att vara nöjd både med sig själv och med tillvaron.

Imorgon plockar jag fram valplådan åt henne så hon får vänja sig. Den 22 april blir det röntgen. Då får vi se hur många guldklimpar hon gömmer i magen. Hon är hungrig, jag har ökat maten till henne. Hon som aldrig tigger står med framtassarna på köksbänken när jag lagar mat. Hon följer med på promenaderna lika villigt som förut, trippar fram lätt som en plätt trots fotbollen.

Det här är spännande tider och vi håller tummarna för lilla Golla.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *