Nu är det spännande

Jag röntgade Golla idag och bilden visade tydligt 6 små valpar. Ser trångt ut, jag var helt säker på att det skulle bli 4. Tycker inte att hon är så stor. Hon är på dygn 60 den 29 april. Men valparna kan komma senare också.

Idag visade hon att hon inte riktigt orkade med promenaden. Hon som alltid går först sackade efter. Det får helt enkelt bli små, korta promenader hemmavid från och med nu. Men hon mår bra och magkänslan är att allt kommer att gå väl.

En reaktion till “Nu är det spännande

  1. Hej! Skriver med anledning av att jag och min familj är mycket intresserade av att skaffa en finsk lapphund! Är alla valpar tingade? Vi söker en hanhund då vi haft det tidigare fast en Berner sennen. Berättar mer om oss om vi får kontakt angående valp.Mvh.Cecilia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *