Golla

Jodå, Gollaflicka växer och frodas. Tiden går i rasande fart och idag är hon på dygn 40. Det betyder att hon gjort två tredjedelar av dräktigheten och det går verkligen inte att ta miste på dräktigheten. Hon vill inte ligga bredvid mig på sängen längre. Hon har fått så tjock päls, förmodligen är hon helt enkelt för varm. På dagarna söker hon upp mig i tid och otid och vill ha sällskap och gos. Det får hon. Varje gång. Massvis.

Jag såg på henne tidigt att hon var dräktig och tänkte, att hon är större än förra gången. Nu tycker jag tvärtom. Klart, man hinner ju glömma också på ett år hur det var då. Snart nog kommer jag känna sparkarna och sedan se dem också med blotta ögat. Röntgen är beställd på valborgsmässoafton, då får vi reda på antalet guldklumpar hon bär på. Beräknad datum är kring den 5 maj.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *