Valpar på gång… kanske…

Det är lite som det är med detta att arbeta med levande varelser. Golla är nu parad med Plymspireas Oikari (kallad Baloo på hemmaplan), en jättetrevlig brun hane som fortfarande har tonårsenergi men en vänlig och stabil kille som kommer att växa till sig och bli en riktig snygging. Vi hoppas på valpar i början på juni. De är redo att flytta till sina nya hem i början på augusti. Detta är min femte kull på fem år, jag håller mig ju till ca en kull per år.

Det är så spännande att få valpar i huset. Jag känner hur energinivån stiger när jag tänker på att ha dessa små tassar trampandes här. Vi följer utvecklingen och jag ska försöka att vara lite duktig och framåt den här gången och informera hur det går med mamma Golla och hennes lilla mage.

     Pappa Baloo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *