Ute efter en valp?

Dessa valpar söker ett kärleksfullt hem. Hör av dig till mig om du är ute efter en liten ny familjemedlem och bestäm tid för en träff. Emel är en sobel hane, Eira en brun tik med ljusa tecken.

Jag vill gärna träffa de blivande valpköparna så att vi känner att vi trivs med varandra. Jag kommer att finnas som stöd för er genom hunden hela liv (eller mitt…, man vet ju aldrig, men hade inte tänkt mig att spöka för er om det skulle bli så… haha) Jag vill att vi båda känner oss trygga, jag i val av valpens nya hem, ni i val av kennel.

En reaktion till “Ute efter en valp?

 1. Hejsan!
  Tänkte höra om er tik är kvar?!
  Jag har länge kollat på Finsk lapphund då vi haft samojed innan så tycker vi att spetsar är så trevliga och personliga.
  Vi bor på landet utanför Mariestad, med stort hus och mycket skog o mark utanför.
  Vi är aktiva och söker en kompis som kan följa med oss överallt.
  Är valparna van vid katter?!
  Och har ni några bilder på föräldrarna till valparna
  Mvh Elinor

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *