Nu hoppas vi igen

År 2022 har varit tuff för många på grund av världshändelserna och covid och vaccinerna, även för mig. Vi hoppas på bättre tider 2023. Den borde börja med valpar här i huset med min fodertik Sametrollets Biigá och pojken Lappforsens Zen. Båda två härstammar från de gamla arbetarlinjerna och jag hoppas givetvis på mycket med den här kullen. Det är alltid lika spännande att se vilka individer som dyker upp och även få träffa de nya familjerna.

Jag har två tikar kvar här efter min lilla Tizzla. De är långt ifrån rumsrena, svårt att bevaka två vildskallar och de hukar sig väldigt snabbt när nöden påkallar. Men de är nästan rumsrena på nätterna och har börjat förstå att man kan göra sina behov ute också. Annars är det härligt att ha två valpar. De roar sig med varandra och ser ut att vara riktiga polare. Mina gamla hundar Emma och Freja, nu 11 år, växte upp tillsammans och vänskapen mellan dem består även om de är så olika som individer. Inte alls fel att ha två valpar samtidigt även om det innebär mer jobb förståss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *