Valptankar i framtiden

Det var meningen att Tizzla skulle ha en kull nu under hösten, men eftersom vi har med levande varelser att göra går det aldrig att planera med hundra procent säkerhet. Hon hade helt enkelt inte ett tydligt löp och jag tänkte, att kanske hon inte ville ha valpar just nu. Vi väntar till nästa löp och ser hur det utvecklar sig. Jag känner mig inte så stressad över detta eftersom jag har en väldigt liten uppfödning och kommer att ha det i fortsättningen också, men ni valpköpare som vill ha en valp från de gamla arbetarlinjerna måste tyvärr vänta.

Min hemsida här kommer att göras om och uppdateras så småningom. Jag går och funderar hur det ska se ut och det tar sin lilla tid för mig att komma fram till beslut. Även om jag inte skriver här är du, som är intresserad av dessa gamla arbetarlinjer eller har frågor och funderingar, alltid välkommen att kontakta mig per telefon eller mail.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *